Je bekijkt nu Een handdoek minder vaak gebruiken? Zo doe je dat

Een handdoek minder vaak gebruiken? Zo doe je dat

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Sport
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wassen, wassen en wassen veel huishoudens zijn het moe om iedere dag maar weer door de berg met was heen te gaan. Toch hoef je daar niet altijd onder te lijden, er zijn verschillende manieren en slimme technieken die ervoor zorgen dat jij minder hoeft te wassen!

Hoe dan? Moet je dan vaak en continu dezelfde kleren aan houden? Nee zeker niet. In dit artikel gaan we op een aantal mogelijkheden in die jou verder helpen om minder vaak een was te moeten draaien.

Een surf poncho als handdoek

Ken je het? Een surf poncho is heel erg populair in de watersport wereld. Wij gebruiken zelf continu een surf poncho na het douchen, je trekt deze aan en je bent gelijk droog. Maar deze hoef je ook zeker niet continu te wassen. Het is enkel water wat je van je lichaam af moet halen, als je deze dus 2 weken gebruikt – is dat geen probleem! Door het dikke en goede kwaliteit katoen, zal het ook niet snel vies aanvoelen.

Als je iedere dag een nieuwe handdoek gebruikt bij het douchen, bespaar je hier dus mooi 14 handdoeken mee in totaal! Een erg mooie manier om minder vaak een handdoek te gebruiken, minder was te draaien en duurzaam bezig te zijn!

Vaker een handdoek gebruiken

Een handdoek kan je ook gewoon simpel vaker dan een keer gebruiken, mits je deze op de juiste manier droogt. Als je een handdoek in de zon of goed ophangt op een droograck, kan je de handdoek zonder problemen de volgende dag gebruiken!

Laat de zon werken

Als het lekker weer is, kan je ook gewoon lekker in de zon gaan zitten na het douchen. Daarnaast kan je de warmte van de zon ook prima inzetten om je was te laten drogen, dat bespaart je weer een rondje met de droger.

Conclusie

In essentie helpt het creatief zijn heel erg met het verminderen van de was, heb je nog andere goede ideeën? Wij zijn benieuwd!

Geef een reactie