Je bekijkt nu IKAL – V-shape overhemden voor mannen

IKAL – V-shape overhemden voor mannen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Sport
  • Bericht reacties:0 Reacties

Voor overhemden met een V-shape ben je bij IKAL aan het juiste adres: extra ruimte bij de borst en mooi getailleerd rondom de middel. De shirts zijn ontworpen door atleten, voor atleten. Met als doel om de perfecte pasvorm te realiseren zonder een ingewikkeld, prijzig of langdurig proces.
Eigenlijk hebben we dus maatwerk op voorraad, direct uit de doos de juiste pasvorm. Vakmanschap en passie voor de perfecte pasvorm staan centraal, bij IKAL ligt de focus op een perfect product. Daarom is alle tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van één product: het ideale overhemd voor mannen met brede schouder en een smalle taille. Kortom, een overhemd voor gespierde mannen.

Het ontstaan van het V-shape shirt

Het idee om een overhemd voor atletisch gebouwde mannen te ontwikkelen is in 2019 ontstaan, toen de oprichter zelf tegen het probleem aan liep dat goed passende overhemden soms erg lastig te vinden zijn.

De standaard convectie maten voldeden niet, en ook niet de varianten zoals slim-fit of muscle-fit. Om een 100% katoenen (geen stretch dus) overhemd met de perfecte pasvorm te realiseren, moest er altijd maatwerk te pas komen. Te groot kopen en bij een kledingmaker laten innemen of lang wachten op maatwerk.

Dit kon anders vonden we bij IKAL, er was behoefte aan een brand dat zich focust op de niche markt van mannen met een V-shape. Vanuit daar is het concept verder uitgedacht, waarbij er een maattabel ontstaan is die specifiek de markt van atletisch gebouwde mannen bediend.

Premium kwaliteit voor de stijlvolle man

Omdat we dus maar één product ontwikkeld hebben, konden we de nodige tijd en energie steken in de details. De hard werkende, moderne man die veel in de sportschool staat wil niet alleen een perfecte pasvorm maar ook een kwalitatief hoogstaand product.

Daarom zijn we bij IKAL een stap verder gegaan en hebben we die behoeftes doorgevoerd in het design, het materiaal en de overige features. Het katoen dat we gebruiken is zacht en strijkvrij. Ook schijnt het niet door, handig voor zowel het dragen met een onder-shirt als zonder.

Verder is de boord verstevigd met een innovatieve technologie, waardoor die altijd rechtop staat en een scherpe look gegarandeerd is. Er is geen logo op de borst om een zakelijke uitstraling te waarborgen, wel is er een subtiel white-on-white logo geborduurd op de arm.

Om de puntjes op de i te zetten hebben is de kraag een moderne cutaway en is het onderste knoopsgat horizontaal geplaatst zodat de onderste knoop altijd blijft zitten.

Geef een reactie