Je bekijkt nu Een mitella of armsling kan jouw leed dragelijk maken

Een mitella of armsling kan jouw leed dragelijk maken

Een boven- of onderarm breken is natuurlijk nooit prettig en doet vaak veel pijn. Nu zijn er meerdere mogelijkheden om de pijn te verlichten en de genezing van je onder- of bovenarm wat soepeler te laten verlopen. Mitella’s en arm slings kunnen voor een hoop verlichting zorgen als het gaat om pijn in de schouders en/of in de armen. Bij de volgende situaties is het handig om bijvoorbeeld een mitella of armsling te gebruiken:

  • Bij de genezing van je schouder
  • Bij de genezing van je sleutelbeen
  • Bij de genezing van je ellenboog of onder arm
  • Bij de genezing van je pols

Ook wanneer genezing niet meer het doel is of zelfs niet meer mogelijk is, wat vaak het geval is bij chronische ziekten of bij aandoeningen, bieden mitella’s of armslings een hoge verlichting aan de nek en bovenstaande ledematen.

Een mitella of armsling die bij jou past

Een mitella of arm sling is natuurlijk niet altijd even mooi om te zien en dat maakt het ook minder aantrekkelijk om het te gebruiken. Daar is goed over nagedacht, en door het grote aanbod van verschillende unieke designs wordt het dragen van een mitella of armsling een stuk aantrekkelijker. Daarnaast zijn er twee verschillende assortimenten, waarvan één voor volwassenen en één voor kinderen om iedereen op die manier aan een mitella of armsling te helpen die bij je past. Dit maakt het dragen ervan weer een stukje minder vervelend.

Voor kinderen

Het is voor kinderen natuurlijk vervelend om zo’n mitella te moeten dragen, en vooral voor kinderen die graag spelen. Om het dragen van een mitella of arm sling ook voor kinderen iets ‘leuker’ te maken zijn er leuke designs beschikbaar met bijvoorbeeld gele bloemen of voetballen er op. Daarnaast is er ook een speciale nachtspalk mitella sling beschikbaar voor kinderen. Deze zorgt er voor dat de pijn wordt verlicht en er geen druk op de nek staat. Met zo’n leuke en ook nog goede mitella sling genezen kinderen op een fijne manier.

De nachtspalk kunnen ze ’s nachts dragen waardoor ze ook tijdens de nachtrust goed kunnen slapen zonder al te veel pijn. Dat is belangrijk, want de pijn kan natuurlijk ook het slaapritme van kinderen aardig in de war brengen. Deze zorgt er voor dat de pijn wordt verlicht en er geen druk op de nek staat. Met zo’n leuke en ook nog goede mitella sling genezen kinderen op een fijne manier.

Voor volwassenen

Om het dragen van een mitella voor volwassenen wat aantrekkelijker te maken zijn er voor volwassenen ook veel designs beschikbaar die je naar je werk kunt dragen en ook goed kunt combineren met je kleding.

Duurzaamheid

Een terugkomende blessure is natuurlijk vervelend. Je wilt dan niet iedere keer een nieuwe mitella moeten aanschaffen. Gelukkig zijn deze duurzame slings jarenlang te gebruiken.

Wil jij een arm sling kopen of een mitella kopen? Bij de dichtstbijzijnde drogist of huisarts is dit te verkrijgen. Mocht er heel veel spoed bij zijn kun je voor de korte termijn een theedoek of handdoek gebruiken. Daarna kun je uiteraard op je gemak gaan kijken naar een variant die het best bij jou past zodat je hem niet meer tegenzin hoeft te dragen.

Geef een reactie