Je bekijkt nu Hoe kun jij verantwoord afvallen?

Hoe kun jij verantwoord afvallen?

Afvallen is iets waar velen van ons vaak genoeg aan denken. Alleen de wijze waarop wij hiermee omgaan is nogal verschillend. De een legt de focus op voeding en de ander juist op sport. Hoeveel kilo’s je ook wilt verliezen, het is raadzaam om dit op een verantwoorde wijze te doen. Dit zal niet alleen gezonder zijn voor jouw lichaam, maar het zal ook maken dat jouw poging tot afslanken meer kan zal hebben op slagen. Ben jij op zoek naar manieren om verantwoord af te vallen? Maak dan gerust gebruik van de volgende handige tips!

Ga goed na wat jouw levensstijl is

Allereerst is het raadzaam om bij jezelf na te gaan wat jouw levensstijl is. Zo kun je beter inzicht krijgen in de dingen waar jij beter om moet letten, moet aanpassen of juist helemaal uit jouw leven moet verwijderen.

Gevarieerder eten is het best

Een gevarieerd voedingspatroon is het beste voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest. Gezond eten houdt onder andere in dat jij nooit het ontbijt overslaat en regelmatig kleine tussendoortjes eet. Dit kunnen dingen zijn zoals fruit, groente of noten. Drink ook veel. Het belangrijkste is natuurlijk water, maar daarnaast kun je ook een paar glaasjes van een zelfgemaakt smoothie opdrinken. Tip: het gebruik van spinazieblaadjes in smoothies is niet alleen gezond, maar vult ook erg goed.

Meer sporten

Sporten is natuurlijk ook een manier om van de kilo’s af te komen. Voldoende beweging is erg goed voor het lichaam en het is iets wat een ieder nodig heeft. Ook degenen van ons die niet een paar kilo’s willen verliezen. Tip: je kunt in het begin ook sporten om jouw lichaam te laten wennen aan regelmatige beweging in plaats van het verbranden van vele calorieën. Zo haal je ook een bepaalde mate van druk weg bij jezelf.

Gebruik Powerslim

Met Powerslim werk je onder begeleiding van een voedingscoach aan een gezondere levensstijl. Je geniet van professionele begeleiding die je leren over de combinatie van lekker en gezond eten. Ook krijg jij jouw eigen voedingsprogramma op maat. Powerslim helpt je om door te zetten in het proces naar “een betere jij”. 

Geef een reactie