Je bekijkt nu Kosten liposuctie

Kosten liposuctie

Veel mensen leven gezond en sporten veel maar zijn toch niet helemaal tevreden over hun lichaam. Om dan snel van dat vetrolletje af te komen is Liposuctie een snelle oplossing. Tegenwoordig gaat dit zonder een algehele narcose en het herstel is ook sneller.

Liposuctie van de benen

Wanneer de dijbenen van vrouwen langs elkaar heen schuren komen er van die vervelende plekken die zelfs pijnlijk kunnen zijn. Als vrouwen streven we ernaar dat we niet met de dijbenen tegen elkaar schuren maar dat lukt niet altijd. Dit noemen ze ook wel “lady’s gap” of “Thigh gap”. Dit is een reden voor liposuctie benen.

Waar veel vrouwen zich ook aan ergeren noemen ze ook wel de zadeltassen of rijbroek. Dit is dat er ophopingen aan de buitenkant van de bovenbenen komen. Daardoor kunnen vrouwen moeilijk een passende broek vinden. En dat is weer een reden tot liposuctie benen.

De verhouding tussen taille en bovenbenen is vaak uit balans maar ook de voor- en achterkant zijn uit proportie van de benen. Sporten en diëten zijn dan niet genoeg om dat akelige vet weg te krijgen. Liposuctie benen is dan een manier om af te rekenen met dikke benen en billen. Kiezen voor liposuctie benen? Informeer naar de voorwaarden bij een specialist.

Wat kan je verwachten tijdens een liposuctie behandeling

Je mag op de dag zelf iemand meenemen en je wordt in een eigen sfeervolle rust ruimte gezet. Daar kan je wachten tot je gehaald wordt door de OK-assistente om naar de behandelkamer te gaan. De persoon die met je mee is blijft in de rust ruimte wachten. Voor de behandeling worden er foto’s gemaakt zodat de behandelaar de behandelgebieden aftekent. De huid wordt verdoofd en dan worden er kleine sneetjes in de huid gemaakt. In de sneetjes wordt vocht in de huid gemaakt wat er voor zorgt dat de vetcellen los laten en de behandelaar ze weg kan zuigen. Tijdens de behandeling kan je liggen en staan waardoor de behandelaar de vetverdeling van het lichaam goed kan zien. Het resultaat is dat het mooi symmetrisch wordt.

Na de behandeling krijg je een drukpak of drukband van de OK-assistente die je vier weken moet dragen en dan ga je weer naar de rust ruimte om bij te komen. Wanneer de behandelaar het verantwoord vindt mag je samen met je begeleider naar huis. Eenmaal thuis kan je al snel je bezigheden oppakken.

De kosten van liposuctie

Wanneer je van plan bent om liposuctie te gaan doen en wil je het een beetje goedkoop houden dan doe je er goed aan om meerder locaties op je lichaam te laten doen. De duur van de behandeling is dan misschien iets langer. Er kan natuurlijk altijd voor gekozen worden voor één locatie. Dat je voordeliger bent met meerdere locaties heeft te maken met de voorbereidingen van de behandeling. Hoe hoog de kosten worden is afhankelijk van de wensen die jij hebt. De prijzen zijn moeilijk te noemen omdat ze per lichaamsgebied verschillen.

Als je besloten hebt om liposuctie te gaan doen moet je weten dat dit niet vergoed wordt.

Geef een reactie